Fitness - Élet

Fitness Inside

Fitness Inside

6 tény, amit a legtöbb bikini versenyzőről nem gondolnál!

Magabiztosak? Sikeresek? Gyönyörűek? S mi van emögött?

2018. augusztus 31. - NyirőEra

Szívügyem a versenyzés és a versenyzők. Most róluk lesz szó egy kicsit másképp!

 

blog3.jpg

 

 

6 tény, amit a legtöbb bikini versenyzőről nem gondolnál

 

 

  1. Nagyon kritikusak magukkal szemben!

Igen, megvan az a tökéletes kép a közösségi oldalakon, de gondolnád, hogy esetleg 30-40 percig is folyamatosan fotózta egy barátja/barátnője, mire sikerült az az 1 db kép, amin elégedett magával? Majd arra az egy képre is rásegít 3 féle filterrel, hogy igazán szépnek lássa magát.

 

  1. Néhányan évek óta fix párkapcsolatban élnek/házasok

Nem minden fitness versenyző egy laza erkölcsű szédelgő. Itt is kb olyanok az arányok, mint az élet többi területén.

 

blog2.jpg

 

  1. Zárkózottak

Mielőtt azt mondanád, hogy nah ez végképp hülyeség, s mindegyik versenyző magamutogató, elmondom, hogy én mit vettem észre. Sokan félénkek a színpadon, a barnító sátorban és alapvetően kicsit kényelmetlen nekik ez a helyzet. Ők pont azért választják ezt a sportot, hogy javítsanak ezen a félelmükön. 

 

  1. Sportolók Vs Fitness modellek

Nehéz dolog a kemény edzések után teljesen átváltozni és egy másik oldalukat mutatni a színpadon. Sokan a teremben inkább egy sportolóra hasonlítanak, semmint egy modellre, s ezt a szerepet jobban is szeretik..., egyfajta kötelező körnek fogják fel a csillogó vonulást és csak túlesnek rajta. 

 

blog.jpg

 

  1. Nem tökéletesek

Sajnos még kevesen mutatják meg a verseny utáni nagy evés következtében felvizesedett testüket, a diéta előtti időszakban a narancsbőrüket és a verseny előtti napokban a zsírtalan, fáradt arcukat, de megannyi szépséghibával küzdenek Ők is nap, mint nap, akárcsak Te! Csak sokan nem merik megmutatni, mert azt hiszik, ezt a tökéletességet várják tőlük.

 

  1. Legszívesebben kiennék a hűtődet

Irdatlan mennyiségű ételeket tudnak eltüntetni, amikor végre szabad nekik, meglepődnél, ha látnád! All you can eat éttermet ajánlok a friss párkapcsolatban lévő fiúknak a versenyző barátnőjük első versenye utáni programnak. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiroera.blog.hu/api/trackback/id/tr6914213031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása